Spolupráce s TV Prima

Přinášíme vám naši největší novinku letošního roku. Ve spolupráci s TV Prima zobrazíme vaše inzerované nemovitosti na televizních obrazovkách.

Díky aplikaci RealityMIX HbbTV (červené tlačítko) se vaše inzerované nemovitosti dostanou na největší displej v domácnosti.

Proč jsme se rozhodli pro aplikaci HbbTV s TV Prima?

  • televize je stále nejvlivnější médium (červené tlačítko dosahuje zásahu 2.2 milionu diváků měsíčně)
  • rychlé oslovení bonitní populace
  • jedinečná podpora značky a prodeje
  • s regionálním cílením oslovíte zákazníky z oblasti dané nemovitosti / developerského projektu
  • HbbTV nabízí díky cílení na kraje možnost reklamy v televizi za výrazně nižší náklady než klasická televizní reklama

Vážíme si dlouhodobých vztahů, a proto jsme pro vás, naše stávající inzerující klienty, připravili bonus v podobě tří měsíců inzerce na HbbTV zdarma.

Pro nové inzerenty na RealityMIX.cz s aktivní inzercí ke dni 31. 12. 2019 nabízíme zajímavý podpisový bonus. Pro podrobnější informace nás kontaktujte.

Dokumenty:
HbbTV produktový list včetně kampaní červeného tlačítka
Ceník HbbTV a realitymix.iprima.cz

Buďte vidět! Posilněte svůj brand na Realitymix.cz!
Představujeme nový způsob, jak vaši realitní kancelář, developerský projekt nebo individuálního makléře dostat do popředí! Na našem portálu RealityMIX.cz nyní můžete vyniknout díky vlastnímu logu přímo ve výpisu nemovitostí.

04. 10. 2023

Plně využijte RealityMIX.cz - prodávejte nemovitosti od PSN
Využijte příležitosti k spolupráci s prestižním developrem PSN a prodávejte jeho exkluzivní nemovitosti s možností získat provizi až 5%, která může celkově přesáhnout 20 milionů Kč.

18. 05. 2023

Nová verze realitního portálu RealityMIX.cz s novými funkcemi a vylepšeným uživatelským prostředím
Rádi bychom Vás informovali o nové verzi našeho realitního portálu RealityMIX.cz, která přináší mnoho nových funkcí a vylepšení, díky nimž bude Vaše práce s portálem ještě snazší a efektivnější.

10. 05. 2023

Nová serverovna O2
Aby naše služby běžely tak, jak je u našich služeb zvykem, přestěhovali jsme se do jednoho z nejmodernějších datových center u nás. Jelikož naše služby běží na balancovaném provozu v režimu 24 x 7 byl pro nás výběr partnera jedním z nejdůležitějších rozhodnutí v roce 2022.

02. 03. 2023

Osobní web makléře na vlastní doméně
Ať jste realitní profesionál nebo začínající makléř, tak je pro Vás jednou z nejdůležitějších věcí vlastní webová prezentace. Kromě základních informací o makléři web nabízí reference klientů, poskytované služby a kompletní nabídku nemovitostí generovanou z portálu RealityMIX.cz.

02. 12. 2022