Buďte vidět! Posilněte svůj brand na Realitymix.cz!

Představujeme nový způsob, jak vaši realitní kancelář, developerský projekt nebo individuálního makléře dostat do popředí! Na našem portálu RealityMIX.cz nyní můžete vyniknout díky vlastnímu logu přímo ve výpisu nemovitostí.


Plně využijte RealityMIX.cz - prodávejte nemovitosti od PSN

Využijte příležitosti k spolupráci s prestižním developrem PSN a prodávejte jeho exkluzivní nemovitosti s možností získat provizi až 5%, která může celkově přesáhnout 20 milionů Kč.


Nová verze realitního portálu RealityMIX.cz s novými funkcemi a vylepšeným uživatelským prostředím

Rádi bychom Vás informovali o nové verzi našeho realitního portálu RealityMIX.cz, která přináší mnoho nových funkcí a vylepšení, díky nimž bude Vaše práce s portálem ještě snazší a efektivnější.


Nová serverovna O2

Aby naše služby běžely tak, jak je u našich služeb zvykem, přestěhovali jsme se do jednoho z nejmodernějších datových center u nás. Jelikož naše služby běží na balancovaném provozu v režimu 24 x 7 byl pro nás výběr partnera jedním z nejdůležitějších rozhodnutí v roce 2022.


Osobní web makléře na vlastní doméně

Ať jste realitní profesionál nebo začínající makléř, tak je pro Vás jednou z nejdůležitějších věcí vlastní webová prezentace. Kromě základních informací o makléři web nabízí reference klientů, poskytované služby a kompletní nabídku nemovitostí generovanou z portálu RealityMIX.cz.


WWW stránky nemovitosti na vlastní doméně

Každý makléř se setkal s nemovitostmi, které si zaslouží něco víc, než jen inzerci na realitních serverech. Právě pro tyto nemovitosti jsme spustili vlastní web nemovitosti, který můžete spustit na unikátní adrese a data se generují z dat realitního portálu RealityMIX.cz.


Ceník RealityMIX.cz

Rádi bychom Vás informovali o změně v ceníku inzerce RealityMIX.cz. Tato změna přináší zjednodušené účtování developerských projektů.


Drobné úpravy importního rozhraní

Rádi bychom Vás informovali o drobných změnách v dokumentaci pro importní rozhraní.


Trh se mění a RealityMIX reaguje

Vzhledem k současnému stavu, jsme k inzerátům přidali tlačítko nabídnout cenu. Uživatelé RealityMIXu ho můžou od dněšního dne používat.


Hostitelé platformy Airbnb a obdobných služeb jsou kvůli COVID-19 v potížích.

Momentálně nikdo nedokáže odhadnout, jak dlouho bude zákaz cestování trvat. Hostitelé služeb typu Airbnb logicky začnou situaci řešit, protože v opačném případě budou muset odepsat nemalé ztráty.


Společně to zvládneme, jsme v tom s Vámi!

Vážení obchodní partneři, jsme si vědomi složitosti situace, v které se momentálně nacházíme, a proto jsme pro Vás připravili balíček opatření.


Skupina Prima nabízí v HbbTV katalog nemovitostí RealityMIX

FTV Prima přináší jako první televizní skupina v ČR aktuální nabídku nemovitostí na platformě HbbTV. Diváci si tak mohou z pohodlí svého gauče prohlížet katalog nemovitostí na největší obrazovce v domácnosti. V aplikaci se jim zobrazí nejen fotografie, dispozice bytu, cena popis nemovitosti, ale také její energetická třída. Nechybí přímý kontakt na makléře. Pro rychlejší vyhledávání mohou zájemci procházet i zadané kategorie – byty, chaty a chalupy či pronájem komerčních prostor v Praze.


Připravili jsme pro Vás RealityMIX v novém kabátě.

Intenzivně pracujeme na lepších službách pro realitní kanceláře, developery i uživatele. Proto nyní přicházíme s novým designem portálu RealityMIX.cz.


Spolupráce s TV Prima

Přinášíme vám naši největší novinku letošního roku. Ve spolupráci s TV Prima zobrazíme vaše inzerované nemovitosti na televizních obrazovkách.


Nové reklamní pozice - Homepage Centrum.cz a Tip regionu a Makléř regionu na RealityMIX.cz

Spustili jsme beta verzi rezervačního systému nových reklamních pozic Homepage Centrum.cz a Tip regionu a Makléř regionu na RealityMIX.cz.


Aktuální změny v TOPování a připravované novinky RealityMIX.cz

Přinášíme informace k plánovaným změnám v topování a přehled nových produktů od 1. 10. 2019.


Topování přes importní rozhraní

Spustili jsme topování pro importní rozhraní